Νέα

Συμμετέχουμε στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Tuttofood 2017 στο Μιλάνο 8 με 11 Μαΐου 2017

12 Απρ 2017

Το Εργαστήριο Παραδοσιακών Προϊόντων Ηλιάνα συμμέτεχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Tuttofood 2017 στο Μιλάνο της Ιταλίας, στις ημερομηνίες 8 με 11 Μαΐου 2017, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η Περιφέρεια θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την αποτελεσματική προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων της, προσφέρει την ευκαιρία στους παραγωγούς της να αποκτήσουν πρόσβαση στην Ιταλική, την Ευρωπαϊκή, αλλά και τη Διεθνή αγορά με γνώμονα την ανάπτυξη και ενίσχυση των εξαγωγών και την στήριξη της αναγνωρισιμότητας των πιστοποιημένων προϊόντων της. Στα πλαίσια της διοργάνωσης αυτής τόσο οι αγοραστές όσο και οι εκθέτες, έχουν την δυνατότητα πραγματοποίησης συναντήσεων Business to Business. Την έκθεση θα πλαισιώσουν Σεμινάρια, Συνέδρια και Ημερίδες.

Το Εργαστήριο Ηλιάνα συμμετέχει στην FOOD EXPO 2017 18-20 Μαρτίου 2017

16 Μαρ 2017

Η εταιρεία μας θα βρίσκεται με περίπτερο στη FOOD EXPO, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη!

Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας HALL 4 / STAND A35

Η FOOD EXPO αποτελεί σήμερα το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας, καθώς έχει επιβεβαιώσει τη φήμη της ως μια πραγματικά μεγάλη διεθνής έκθεση, που όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη FOOD EXPO.

Συμμετοχή στην έκθεση SIAL Paris 2016

17 Οκτ 2016

Το Εργαστήριο Παραδοσιακών Προϊόντων Ηλιάνα συμμετείχε σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον κλάδο των τροφίμων και ποτών παγκοσμίως, τη διεθνή έκθεση SIAL 2016 που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο “Parc des Expositions de Paris Nord Villepinte” στο Παρίσι από τις 16 έως τις 20 Οκτωβρίου 2016, στο πλαίσιο της προβολής και προώθησης των προϊόντων μας.

EU Financing Banner