Πρώτες ύλες

Eπιλέγουμε τα καλύτερα υλικά από το νησί μας και απ’ όλη την Ελλάδα
Σαφράν

Αυτοφυή Ζαφορά (ο γνωστός κρόκος ή σαφράν), που φύεται στις βορινές πλαγιές των βουνών της Αστυπάλαιας και μαζεύεται με το χέρι από τους ντόπιους κάθε Φθινόπωρο.

Χλωρή

Χλωρή Αστυπάλαιας, το περίφημο τοπικό ανθότυρο, που παρασκευάζεται στο νησί με την παραδοσιακή μέθοδο τυροκόμησης, από ντόπιο κατσικίσιο και πρόβειο γάλα.

Μέλι Αστυπάλαιας

Θυμαρίσιο Μέλι Αστυπάλαιας, ονομαστό ανά τους αιώνες για το πλούσιο άρωμα και την ιδιαίτερη γεύση του.

Άγριο Θυμάρι Αστυπάλαιας

Άγριο Θυμάρι Αστυπάλαιας, που φύεται παντού στο νησί σκορπώντας ευωδία και χρώμα και μαζεύεται με το χέρι τέλoς Μαΐου.

Άγρια Ρίγανη Αστυπάλαιας

Άγρια Ρίγανη Αστυπάλαιας, που φύεται σε συγκεκριμένες περιοχές του νησιού όπου τις χτυπά ο βοριάς και η αλμύρα, και συλλέγεται προσεκτικά μέσα στο Καλοκαίρι.

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

Επιπλέον χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά από όλη την Ελλάδα, όπως Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, Μαστίχα Χίου, Φρέσκο γάλα και αυγά, Αμύγδαλα κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

EU Financing Banner