Πρώτες ύλες
Eπιλέγουμε τα καλύτερα υλικά από το νησί μας και απ’ όλη την Ελλάδα
Αυτοφυή Ζαφορά (ο γνωστός κρόκος ή σαφράν), που φύεται στις βορινές πλαγιές των βουνών της Αστυπάλαιας και μαζεύεται με το χέρι από τους ντόπιους κάθε Φθινόπωρο.

Χλωρή Αστυπάλαιας, το περίφημο τοπικό ανθότυρο, που παρασκευάζεται στο νησί με την παραδοσιακή μέθοδο τυροκόμησης, από ντόπιο κατσικίσιο και πρόβειο γάλα.

Θυμαρίσιο Μέλι Αστυπάλαιας, ονομαστό ανά τους αιώνες για το πλούσιο άρωμα και την ιδιαίτερη γεύση του.

Άγριο Θυμάρι Αστυπάλαιας, που φύεται παντού στο νησί σκορπώντας ευωδία και χρώμα και μαζεύεται με το χέρι τέλoς Μαΐου.

Άγρια Ρίγανη Αστυπάλαιας, που φύεται σε συγκεκριμένες περιοχές του νησιού όπου τις χτυπά ο βοριάς και η αλμύρα, και συλλέγεται προσεκτικά μέσα στο Καλοκαίρι.

Επιπλέον χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά από όλη την Ελλάδα, όπως Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, Μαστίχα Χίου, Φρέσκο γάλα και αυγά, Αμύγδαλα κ.α.